Scena

MUP potvrdio incident, Milojko Pantić se pijan zabio u vozilo interventne

MUP potvrdio incident, Milojko Pantić se pijan zabio u vozilo interventne
Foto: Ilustracija | MUP potvrdio incident, Milojko Pantić se pijan zabio u vozilo interventne

BEOGRAD - Sportski komentator Milojko Pantić (72) zadržan je noćas u policijskoj stanici na triježnjenju, nakon što je u alkoholisanom stanju svojim vozilom ford fokus udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu, a zatim pokušao da pobjegne preko Brankovog mosta, vozeći u suprotnom smjeru.

U MUP-u su Tanjugu potvrdili da je sinoć oko 23.20 sati priveden u policijsku stanicu M.P. (72) na triježnjenje, jer je vozio pod dejstvom alkohola, sa 1,73 promila alkohola u krvi.

Mediji su prenijeli da je riječ o poznatom sportskom komentatoru.

"U Ulici Staro sajmište u Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što M. P. (1947), vozač automobila ford fokus, nije postupio u skladu saobraćajnim znakom 'obavezno zaustavljanje - stop', već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo Interventne jedinice micubiši pajero", navodi se u odgovoru MUP-a dostavljenom Tanjugu.

Nakon nezgode, vozač ford fokusa se udaljio sa lica mjesta, tako što je pokušao da pobjegne u pravcu Zelenog venca i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta.

Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice.

Nakon toga su na lice mjesta izašli pripadnici saobraćajne policije koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Vozaču je zbog utvrđene količine alkohola u krvi određeno zadržavanje do istrežnjenja. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije