Scena

Maja Marijana dobija prijeteće poruke

Maja Marijana dobija prijeteće poruke
Foto: N.N. | Maja Marijana dobija prijeteće poruke

Maja Marijana poslije automobila koji je izgorio, preživljava novu dramu. Pjevačica već neko vrijeme dobija prijeteće anonimne poruke, od osobe koja joj preporučuje da otkaže sve koncerte i nastupe.

Pjevačica se navodno obratila i policiji zbog prijetećih SMS poruka koje su stigle na njen mobilni telefon početkom ovog mjeseca. Kako se navodi, pjevačica je u stanicu policije otišla sama i rekla kako se plaši za svoju i sigurnost svoje porodice.

"Draga Marijana, poništi sva gostovanja. U suprotnom i ti i vlasnici lokala imaćete velikih problema. Poništi gostovanja, obavijesti ih da si bolesna i da ne možeš doći. Ovo je zadnje upozorenje", piše u poruci koju je pjevačica navodno dobila i pokazala inspektorima.

Maja Marijana nije znala da kaže policiji od koga dobija prijeteće poruke, kako se navodi, a kada su je pitali da li je sa nekim u sukobu, ona je kratko rekla: "Sa suprugom".

Inače, njen nevjenčani muž Mladen Šmakić joj je i menadžer. Takođe je rekla da već duže vrijeme želi da navodno prekine sa njim svaki odnos, kao i poslovnu saradnju.

(kurir.rs)

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije