Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Mediji: Edita Aradinović pod istragom zbog bačene bombe na studio?

Mediji: Edita Aradinović pod istragom zbog bačene bombe na studio?
Foto: Instagram | Mediji: Edita Aradinović pod istragom zbog bačene bombe na studio?
N.N.

Mediji u Srbiji tvrde da je pjevačica i bivša članica grupe Ministarke Edita Aradinović trenutno glavnoosumnjičena za napad na studio "FM Plej".

"Kurir" piše da će Edita biti saslušana u policiji zbog eksplozivne naprave koja je u subotu rano ujutru bačena na prostorije producentske kuće "FM Plej".

Ručna bomba, kašikara, bačena je tokom noći, a na svu sreću niko nije povrijeđen jer su vlasnici Miloš Roganović i Filip Miletić, kao i njihovi saradnici, u tom trenutku bili odsutni.

"Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pjevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vrijedan 150.000 evra još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika", priča neimenovani izvor "Kurira" navodno blizak istrazi i dodaje:

"U ovom trenutku ona je jedina osumnjičena za napad, pa će u skladu s tim biti saslušana. Roganović i Miletić su ispričali da, osim ovog, nisu imali nijedan problem koji je mogao da rezultira bombaškim napadom".

Ipak, za ove informacije iz istražnih institucija nema zvaničnih potvrda, a ni pjevačica se nije oglašavala o navodima "Kurira".

Kako su vlasnici "FM Pleja" ranije ispričali za pomenuti portal, o incidentu su ih obavijestile komšije.

"Komšije iz kafića su nas pozvale ujutru i rekle da su polomljena stakla na našim prostorijama. Filip i ja smo došli i u prvom trenutku nam je djelovalo kao da je riječ o pokušaju pljačke. Provirili smo jer nismo mogli da otvorimo vrata studija, tada smo vidjeli osigurač na podu i pozvali policiju", objasnio je Miloš Roganović i dodao da sumnja da je neko najprije razbio prozor, a potom ubacio bombu.

Na njegove riječi nadovezao se Filip Miletić, koji je naveo da je sreća što niko nije povrijeđen, ali da je pričinjena velika materijalna šteta.

"Geleri su sve uništili. Riječ je prostoru od oko 100 kvadratnih metara s terasom, a unutra je dosta stakla. Kompjuteri su oštećeni, ali se iskreno nadamo da nam je hard-disk sačuvan jer na njemu čuvamo materijal s kojim radimo. Vjerujemo u policiju, na njima je sada da pronađu osobu koja stoji iza ovoga", kazao je Miletić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije