Scena

Mediji: Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario

Mediji: Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario
Foto: Printscreen/Instagram | Mediji: Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario

Jelena Karleuša je prijavila Duška Tošića za nasilje u porodici, nešto poslije 12 časova, saznaju srpski mediji.

Kako izvor Telegrafa navodi, Duško je pjevačici udario šamar. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu. Policija se još uvijek nalazi u njihovom domu.

Pokušali su da stupe u kontakt sa Jelenom, kao i sa Duškom, ali do objavljivanja ovog teksta Telegraf nije dobio odgovor.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se obavi razgovor sa Tošićem.

"Dežurni zamjenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o eventualnom nasilju u porodici", saopštilo je tužilaštvo.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji.

Naime, prije dve godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni. Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom.

Kako kažu izvori bliski ovom paru, pjevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije željela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije