Scena

Mediji pišu da je Stoja privedena u Hrvatskoj, njen muž demantuje

Mediji pišu da je Stoja privedena u Hrvatskoj, njen muž demantuje
Foto: Instagram | Mediji javili da je Stoja privedena, njen muž demantuje

Beogradski mediji prenijeli su informaciju da su Stojanka Novaković Stoja (47) i njen suprug Igor Jovanović privedeni na granici između Hrvatske i Srbije, pošto su im carinici prilikom kontrole pronašli falsifikovane novčanice u iznosu od 7.000 evra.

Stoja je imala nastup u jednom klubu u Virovitici, čiji vlasnik važi za žestokog momka, a nakon što je uspješno odradila posao desio se problem za problemom, pišu mediji.

Naime, Stoja je navodno ostala bez honorara, a još je morala da plati i kaznu od 1.500 evra.

"Taj čovek, vlasnik kluba u Virovitici, godinama je varao ljude, podvaljivao im lažne novčanice i svi su to znali. Mislim da je i lokalna policija žmurila na njegove mahinacije, nemam drugo objašnjenje čim je uspevao tako dugo da bude na slobodi. Ali, sa druge strane, mnogi pevači su nastupali kod njega bez ikakvih problema. Svi oni su bili prezadovoljni uslovima i honorarom, bili su ispoštovani. Jedino je Stoja Novaković pošteno nadrljala", priča neimenovani sagovornik, objašnjavajući kako je pevačica upala u ozbiljne probleme sa zakonom.

"Kad se završio njen nastup, vlasnik kluba je pitao njenog muža Igora koliko im duguje, na šta je on odgovorio: '5.000 evra, po dogovoru.' Ovaj je rekao: 'Evo vam 7.000, zaslužila je.' Oni su mu zahvalili i otišli. Ali kad su došli na granicu, uredno su prijavili da prenose i devize, pa je carina tražila novčanice na uvid. Bilo im je sumnjivo kako izgledaju, pa su uradili detaljnu proveru. Brzo su ustanovili da su sve novčanice lažne", kaže on, prenosi "Telegraf.rs".

Stoja i Igor su prema njegovim riječima odmah odvedeni u stanicu pogranične policije u Iloku, gdje su saslušani.

"Kleli su se da nemaju pojma da su pare lažne. Inspektoru su rekli ime i adresu vlasnika diskoteke, pa je naloženo da se i on privede. Prilikom hapšenja u njegovim prostorijama je pronađena mašina za pravljenje novčanica, što je bilo dovoljno da on završi iza rešetaka. Stoja i njen muž su pušteni posle tri i po sata saslušanja, ali su morali da plate kaznu od 1.500 evra zbog, kako je pisalo u odluci suda, 'privrednog prestupa'. Nisu se bunili, platili su da bi što pre napustili Hrvatsku", zaključio je neimenovani izvor.

Međutim, Stojin muž demantovao je ova pisanja.

"Nažalost, neko vas je slagao. Neko ima bujnu maštu", rekao je povodom svega navedenog Igor za Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije