Scena

Milica Dabović u provokativnom izdanju: Imam guzu za medalju

Milica Dabović u provokativnom izdanju: Imam guzu za medalju
Foto: Instagram | Milica Dabović u provokativnom izdanju: Imam guzu za medalju

Košarkašica Milica Dabović iskreno je govorila o nedostacima u fizičkom smislu, ali je istakla svoj najveći adut - zadnjicu.

Ona je vrlo aktivna na društvenoj mreži Instagram, gdje kači, između ostalog, i svoje provokativne fotografije, zbog kojih je često bila na meti kritika.

Ipak, Dabovićeva ne odustaje, a tako je bilo i ovoga puta, kada je na objavila fotku na kojoj je u prvom planu bila njena bombastična guza uz hit komentar.

"Koliko puta sam samo čula, čitala kritike na račun mog izgleda. Slažem se, mišljenja su različita i možda nisam lepa, nemam grudi i imam muške noge, kriv nos i čak sam usne radila, ali guzu zato za olimpijsku medalju. Ili ne?", napisala je Dabovićeva i dodala:

"Volim sve vaše komentare loše i dobre... A i znate šta nije me sramota, imam sina i divna sam majka, dobar sam čovek i ponosiće se sa mnom, čiste duše i iskrena, uzor mnogima, a imam šta i da pokažem (kako na terenu, tako i van njega). Hvala divni ljudi. I ono što je najlepše niti jedna slika nije urađena, dorađena ili fotošopirana".

"Samo napred, pusti dušmane!", "Najzgodnija si - baš takva kakva jesi!", "Kome se pravdaš? Ne budi luda, samo uživaj!"..., neki su od komentara, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije