Žuta hronika

Miroslav Ilić namršten napustio sudnicu, Brena svjedočila

Miroslav Ilić namršten napustio sudnicu, Brena svjedočila
Foto: Facebook | Miroslav Ilić namršten napustio sudnicu, Brena svjedočila
N.N.

Miroslav Ilić (70) konačno se pojavio na sudu, u utorak 28. septembra, po tužbi Devina Antonovića za dokazivanje očinstva.

Pjevač je, baš kao i Devinova majka Mirjana Antonović i Lepa Brena na sud stigao u 9:30 časova, za kada je zakazan početak ročišta.

Malo prije 14:30 časova napravljena je pauza, pa su iz sudnice izašli Brena, Mirjana i Miroslav. Brena je bila nasmijana, Mirjana pomalo uznemirena, a Miroslav je vidno nervozan na kratko napustio sudnicu.

Inače, pauza je napravljena u trenutku kada je Brena u sudnici, kao svjedok, bila već duže od 90 minuta, s obzirom na to da je u istu ušla u 12:45 časova.

Iz suda su svi izašli u 14:55 časova.

Miroslav se, podsjetimo, godinama nije sreo sa Mirjanom, sa kojom je nekada bio u emotivnoj vezi i dobio sina kojeg odbija da prizna.

Pjevač ne razgovara ni sa Lepom Brenom, koja je od Devinovog rođenja bila uz njega i njegovu majku.

Brena o Miroslavu nakon suđenja

Lepa Brena dala je kratku izjavu nakon svjedočenja u slučaju dokazivanja očinstva Miroslava Ilića, a po tužbi njegovog nepriznatog sina Devina Antonovića.

U ovom slučaju Brena je svjedok, pa se zbog toga danas, 28. septembra, pojavila u Palati pravde. Njeno svjedočenje trajalo je oko 90 minuta, koliko je provela u sudnici.

S druge strane, u sudnici su od 9:30 pa skoro do 15 časova sve vrijeme bili Miroslav, te njegova nekadašnja partnerka, a Devinova majka, Mirjana Antonović.

Ona je sa Brenom i advokatom zajedno napustila Palatu pravde, a opširne izjave nisu davali, jer im je do okončanja procesa strogo zabranjeno.

Na pitanje kako je izgledao njen susret sa Miroslavom, Brena je rekla:

"Ja komuniciram sa svima i ni sa kim nemam problem, pa ni sa Miroslavom. Ali, komunicirali smo preko sudije. Striktno nam je rečeno da je suđenje zatvoreno za javnost".

Na pitanje bliži li se dan kada će se ovo okončati, folk zvijezda istakla je da vjeruje u to.

"Daj Bože! Ovo je 21. vijek, nadamo se da je danas veoma lako, preko DNK, utvrditi da li je neko otac ili majka", poručila je Brena.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije