Scena

Misteriozni Bajdenov tjelohranitelj osvojio žene širom svijeta

Misteriozni Bajdenov tjelohranitelj osvojio žene širom svijeta
Foto: Print Screen/TikTok/carolinecray | Misteriozni Bajdenov tjelohranitelj osvojio žene širom svijeta

Mladić iz pratnje američkog predsjednika Džozefa Bajdena privukao je pažnju žena širom svijeta.

Zgodnog momka, tamne kose, mnogi su krenuli da porede sa Tomom Kruzom, i kažu da veoma podsjeća na holivudsku zvijezdu u vrijeme kada je glumio u čuvenom filmu Top Gan.

"Zaboravite na predsjednika, tajni agent kida", šerovali su komentar na društvenim mrežama mnogi, uz snimak zgodnog agenta.

Privlačni agent "uhvaćen" je u Masačusetsu, tokom proslave Dana zahvalnosti.

Mnogi građani tada su izašli na ulice da bi vidjeli predsjednika Bajdena, ali je zgodni mladić u drap pantalonama, džemperu i jakni privukao veću pažnju. Kada su vidjeli da nosi bubicu u uhu svi su znali da je on dio Bajdenovog tima.

 

@carolinecray This man officially owns this sound #secretservice #nantucket #presidentjoebiden #joebiden  오리지널 사운드 - e4rl___

Snimci neimenovanog agenta imaju više od 3 miliona pregleda na mrežama, a žene širom svijeta ostavljaju komentare u kojima agenta mole da ih oženi, da ih čuva, i da bude dio njihove pratnje.

"Bile smo u fazonu, da li ga vidiš, vidi kako je lijep, ja sam bila u fazonu 'vauuuuu'. Onda smo počele da ga snimamo", rekla je jedna d,evojka koja je snimke agenta postavila na TikTok.

Iz američkih bezbjednosnih službi se nisu oglašavali ovim povodom, mada je jedan izvor za CNN potvrdio da jeste u pitanju agent. Ipak, njegov broj će za djevojke ostati tajna.

 

@carolinecray “What do you wanna tell Joe Byron’s Secret Service agent right now?” … SUP BABY, TAKE ME OUT TO DINNER

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije