Scena

Naomi Kembl ostavila milionera zbog mlađeg repera

Naomi Kembl ostavila milionera zbog mlađeg repera
Foto: Instagram | Naomi Kembl ostavila milionera zbog mlađeg repera

Naomi Kembl (47) se tokom Nedjelje mode u Parizu ovog vikenda družila s reperom Skeptom (35) što je pokrenulo šuškanja da je supermodel ponovo zaljubljena.

„Odmah su 'kliknuli' i često se nalaze no odlučili su kako neće srljati u vezi. Oboje su jako kreativni i sviđaju se jedno drugome“, rekao je Naomin prijatelj.

Par, dodaje, odlazi na sastanke u tajnosti. Reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još u oktobru prošle godine. Na fotografiji mu Naomi pozira u zagrljaju, a Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio ikonu srca.

Reper pravog imena Džozef Junior Adenuga nedavno je rekao da mu je Kembl 'najdraža žena s naslovnica'.

„Ona je probijala granice naslovnicama na Vogue i zato joj se divim“, rekao je Skepta.

Prije nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je, šuškalo se, bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamiljerijem (62) koji je direktor komapnije Ferrari. U julu prošle godine, manekenka se prijateljima hvalila koliko je zaljubljena u Egipćanina kojeg je upoznala na trkama Formule 1.

Godinu dana ranije, Naomi je imala kratku romansu s arapskim biznismenom Hasanom Džamelom (30). On je kasnije završio s Rijanom, što je 'crnu panteru' jako naljutilo pa se posvađala s pjevačicom. Jedna drugu su 'otpratile' na društvenim mrežama i navodno zbog fatalnog Hasana više ne pričaju.

„Naomi mrzi da se osjeća kao nečiji 'drugi izbor', uvrijedilo ju je jer misli da je Hasan izabrao Rijanu umjesto nje“, kazao je izvor blizak pjevačici.

Supermodel i pjevačica navodno su se 'zakačile' i zbog Leonarda Dikaprija (43). Kembl je s glumcem bila u vezi 1995., a nakon što su prekinuli, ostali su bliski prijatelji. Oskarovac je takođe kratko ljubovao s Rijanom 2016., na što je, navodno, Naomi poludjela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije