Scena

Niki Minaž kritikovala djelotvornost vakcina, pozvali je na razgovor

Niki Minaž kritikovala djelotvornost vakcina, pozvali je na razgovor
Foto: N.N. | Bijela kuća pozvala Niki Minaž da je informiše o vakcinama

Bijela kuća je ponudila američkoj reperki i glumici Niki Minaž da se poveže sa jednim od doktora iz administracije predsjednika Džozefa Bajdena, sa kojim bi razgovarala o njenim pitanjima o antikovid vakcinama, pošto je njen tvit o tome kako vakcine izazivaju impotenciju postao viralan.

Bijela kuća je navela da su slični pozivi upućeni ostalima koji su zabrinuti oko vakcine, kako bi se suzbila kampanja o dezinformacijama koje se tiču bezbjednosti i efikasnosti vakcina, preneo je AP.

Minaž je u srijedu tvitovala da ju je "Bijela kuća pozvala" i potvrdila je da će ići na razgovor, ali je zvaničnik Bijele kuće rekao da je reperki "jednostavno ponuđen poziv."

AP dodaje da je Minaž bila na naslovnicama ranije ove nedjelje kada je na Twitteru, pred svojih 22,6 miliona pratilaca poručila da je na godišnjoj svečanosti prikupljanja sredstava u korist Instituta za kostime muzeja u Njujorku, na događaju koji se zove Met Gala, tražili da učesici budu vakcinisani, i da ona neće primiti vakcinu dok "ne bude osjećala da je odradila dovoljno istraživanja".

Potom je tvitovala o nepotvrđenoj priči o prijatelju njenog rođaka na Trinidadu, koji je navodno postao impotentan nakon što je imunizovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije