Scena

Olivera Ćirković o Romani Panić: Priča o bankomatima je teška nula

Olivera Ćirković o Romani Panić: Priča o bankomatima je teška nula
Foto: N.N. | Olivera Ćirković o Romani Panić: Priča o bankomatima je teška nula

Najpoznatija nekadašnja članica poznate pljačkaške grupe "Pink Panteri", Olivera Ćirković, kao neko ko je imao dugu i "bogatu" kriminalnu prošlost, dala je svoj komentar na slučaj Romane Panić. Pjevačica je za svoje delo, odnosno pljačku bankomata, kratko ležala u australijskom zatvoru, a Olivera kaže da je nikako ne može uporediti sa sobom.

"Objektivno, posle tako nečega treba da izvučeš pouku i da se malo povučeš. Pisanje knjiga za falš kartice i uzimanje para sa bankomata je neozbiljno u svetu kriminala - kaže Olivera

"Romana je kolateralna šteta. Ne mogu da se stavljam u kontekst sa njom jer sam odležala osam godina robije i imam strašna djela. Ona ne bi sjedela dva mjeseca u zatvoru da je bila ozbiljan igrač. Ona nije nikakav kriminalac, pogriješila je i to je platila", rekla je Olivera.

Olivera je do sada objavila tri knjige koje govore o periodu dok se bavila kriminalom i bila u zatvoru, a kako se priča, Romana će objaviti knjigu o ovom iskustvu.

"Mislila sam da joj je taj period boravka u zatvoru teško pao, a ako to radi, onda je glupo i ružno... Objektivno, posle tako nečega treba da izvučeš pouku i da se malo povučeš. Pisanje knjiga za falš kartice i uzimanje para sa bankomata je neozbiljno u svetu kriminala. Trebalo je da oseti neko pokajanje, da bude iskrena, da kaže da je pogrešila... Okej, možda želi da unovči to... Ne znam kako razmišljaju javne ličnosti, ona je dugo godina na estradi i zna kako se pliva i kako se koriste bonusi. Moguće da je taj njen uzeo delo na sebe, ta priča mi je nula bodova, neću uopšte ni da razmišljam o tome, katastrofa", rekla je Olivera.

"Masa žena u zatvorima, koje sam tokom godina pratila, su ušle u zatvor na dva, tri ili pet meseci i izašle iz zatvora i sve su kolateralne štete svojih partnera, ljubavnih veza. Sigurno je nešto znala oko cele priče. Ali, koliko žena na ovom svetu znaju da im muž nešto radi, pa ga čuvaju, neće ići da ga cinkare... Tu je razumem! Ako je potreslo, onda mi je žao, a ako joj je dobrodošlo, onda je ne žalim. Mislila sam da je to potreslo, pa da je utešim. Bolje bi bilo da jeste, ljudski je", zaključila je Ćirković.

Podsjetimo, Romana Panić je 1. avgusta puštena iz zatvora u Brizbejnu, gdje je boravila od 25. juna, nakon hapšenja. Ona je nekoliko dana kasnije, tačnije 10. avgusta, deportovana za Beograd.

U prijestonici Srbije je provela nekoliko dana, nakon čega se spakovala i otputovala za rodnu Banjaluku, gdje se trenutno nalazi.

(telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije