Scena

Otkriveno sa kojom koleginicom je Petar Božović imao seks iza kamere

Otkriveno sa kojom koleginicom je Petar Božović imao seks iza kamere
Foto: Kurir.rs | Otkriveno sa kojom koleginicom je Petar Božović imao seks iza kamere

Glumica Eva Ras rado priča o svojoj prošlosti, a njen bogati glumački opus prožet je raznim anegdotama i brojnim skandalima.

Ona je u razgovoru za Srpski telegraf otkrila da je njen kolega Petar Božović svojevremeno bio jedan od najpoželjnijih muškaraca iz branše, te da mu je teško koja glumica mogla odoljeti jer je bio dobar u krevetu.

"Petar Božović i ja smo zajedno snimali film 'Lepota poroka' i u to vreme on je bio najveći je*ač, kre*ao je sve devojke u Crnoj Gori, ali i Miru Furlan. Njoj se udvarao i ugađao joj, zajedno su bili u apartmanu, a bili su intimni za vrijeme pauza na setu", rekla je glumica.

Ipak, to nije bilo sve, Eva je takođe otkrila da tada mladom glumcu Mira nije bila dovoljna, te je zavodio i druge devojke.

"Ali i pored nje, ja sam ga lično videla kako u kafiću sedi sa jednom Crnogorkom, samo što nisu vodili ljubav preda mnom. Žao mi je bilo kad se ugojio, pitala sam ga da li sad može išta, a on mi je rekao da mu se nikad nisam dopadala, ali da bi mogao da mi pokaže kako još uvek može", rekla je tada Eva, prenosi Puls.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije