Scena

Ove poznate dame su partnerima uništile skupocjene automobile

Ove poznate dame su partnerima uništile skupocjene automobile
Foto: Print Screen/Instagram/marakaran | Ove poznate dame su partnerima uništile skupocjene automobile

Veliku pažnju javnosti izazvala je vijest da je glumica Marija Karan razlupala skupocjeni automobil svog emotivnog partnera nakon što je došlo do, navodno, fizičkog obračuna.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, burna rasprava glumice i dečka dogodila se u jednom restoranu, a sve se završilo na ulici, kada je i razlupan njegov skupocjeni automobil marke porše.

Prema navodima, došlo je do obračuna između glumice i njenog dečka, a onda je ona uzela PP aparat i tegove iz kola pa olupala zadnje staklo na skupocjenom automobilu.

Marijin slučaj je samo jedan u nizu, a prije nje veliku pažnju javnosti izazvali su i skandali pjevačice Ljupke Stević, ali i njene koleginice Ane Nikolić.

Ljupka Stević je raznim predmetima izlupala dva automobila pukovnika policije Dragiše Simića, njenog bivšeg partnera, prije čega ga je, kako je istakla, udarila šakom u predjelu brade i usana.

On je nakon njenog napada pobjegao iz stana i taksijem otišao u nepoznatom pravcu.

Kako je Ljupka objasnila, ona je sve to svom dugogodišnjem partneru uradila jer mu je u auto postavila presluškivač i čula da Simić, koji je inače oženjen, ugovara da se vidi sa drugim djevojkama, navodno maloljetnim, u njegovoj vikendici na Avali.

Folkerka je poslije svađe i napada završila u policiji, a zatim u bolnicu gdje joj je su je smirili tabletama i ušili ruku koju je posjekla prilikom razbijanja stakla na automobilima.

Ljupki je poslije svega izrečena zabrana prilaska Dragiši Simiću i oduzete su joj dvije lovačke puške. U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinke su podnijete dvije prekršajne prijave.

Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta su bili u braku pune tri godine, nakon čega su odlučili da stave tačku na isti i raziđu se. Da u njihovom braku nisu "cvjetale ruže" govori i činjenica da je Ana u bijesu uništila reperov automobil vrijedan 100.000 evra.

"Prema Rasti sam imala milosti... Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, il' smo se tek bili venčali... Mnogo me je iznervirao, znaš, nije hteo da mi se javi na telefon", poverila se Ana drugarici i nastavila da opisuje kako mu je oštetila skupojcenu mašinu.

"Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka... Ja ključeve, i ključevima nov Mercedes neki, stig'o, 100.000 evra... I ja ključevima... - 'Ja sam, pi*ko, Ana'. Znači, 5.000 evra šteta bila. Po svim vratima! Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje*ala sam ceo levi deo. Znači... Ja sam pakao! Zato ti kažem - za koga se udati, kome život upropastiti", završila je Nikolićeva, glasno se smijući.

Svojevremeno se naširoko pisalo o tome da je Sonja Vuksanović demolirala Lukasov auto, dok je on pjevao na koncertu u beogradskoj Areni.

Motiv je, kako se navodilo, bio taj što je Lukasu za vrijeme koncerta društvo navodno pravila i ljubavnica, dok je Sonja bila u VIP loži.

Osim ovog incidenta, Sonja je Acu prijavljivala i za nasilje, odnosno da ju je prilikom jedne svađe udarao u cjevanicu, što je on potvrdio u policiji i priznao djelo.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije