Scena

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi
Foto: Printscreen/YouTube | Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

U kuću Merilina Mensona (52) upala je policija, odnosno istražitelji šerifa iz Los Anđelesa, koji su navodno zaplijenili diskove uslijed istrage i optužbi da je seksualno zlostavljao više žena.

Eva Himenez, zamjenica šerifa, potvrdila je da je 52-godišnjem Marilinu nalog za pretres uručen u njegovom domu u Zapadnom Holivudu, te da su ga detektivi počeli istraživati ​​zbog prijave o porodičnom nasilju između 2009. i 2011. godine u Zapadnom Holivudu, gdje je u to vrijeme živio, a zbog kojih ga je prijavila njegova bivša Evan Rejčel Vud.

Prema pisanju TMZ-a racija u njegovom domu povezana je s optužbama za napade koje Menson poriče.

Detektivi Specijalne jedinice za žrtve navodno su u ponedjeljak rano ujutro otišli u kuću s nalogom za pretres i zaplijenili su tvrde diskove i jedinice za skladištenje dokumenata, koji će biti pregledani prije nego što slučaj bude podnijet okružnom tužiocu Los Anđelesa.

Identiteti svih žena uključenih u slučaj nisu otkriveni, ali je nekoliko njih ove godine javno izjavilo da ih je Menson fizički, seksualno i emocionalno zlostavljao, a neke su podnijele i tužbe.

Izjavile su da ih je Menson navodno zaključavao u malu, zvučno izolovanu staklenu prostoriju u kući, koju je nazvao "sobom loših djevojaka".

Žrtve su utvrdile da je prostor koristio kao samicu za psihičko mučenje žena.

Podsjetimo, Merilin Menson je na naslovne strane medije dospio u februaru 2021. godine, kada je pjevačica Fili Bridžers tvrdila da je posjetila njegov dom kao tinejdžerka, te da je jednu od soba zvao "sobom za silovanje".

Merilin je oduvijek intrigirao javnost.

Sa glumicom Rose McGowan bio je vjeren od 1999. do 2001. godine, a nakon raskida ona je istakla kako se nisu slagali u mnogočemu.

Mensona i plesačicu i manekenku Ditu Fon Tiz počeli su da povezuju 2001., a tri godine kasnije Merilin je kleknuo pred nju. Vjenčali su se na privatnoj ceremoniji, ali je ona krajem oktobra 2006. predala papire za razvod u kojima je kao razlog tome navela nepomirljive razlike među njima.

Istakla je i kako ne odobrava njegove provode i veze s drugim djevojkama.

Samo godinu dana kasnije Merilin je završio u vezi s Evan Rejčel Vud.

Nekoliko puta su prekidali i mirili se, a on ju je zaprosio na svom koncertu u Parizu 2010. godine. Nisu dugo izdržali zajedno, pa su godinu dana kasnije zauvijek prekinuli.

Američka fotografkinja Lindzi Usih je 2012. godine u jednom intervjuu rekla da je djevojka Merilina Mensona, ali su kao par tek nekoliko mjeseci kasnije potvrdili vezu. Menson je u intervjuu koji je prošle godine dao Nikolasu Kejdžu rekao da se vjenčao na privatnoj ceremoniji usred pandemije virusa korona, a odabranica njegovog srca bila je upravo Lindzi.

Početkom ove godine našao se na udaru kritika jer ga je desetak žena s kojima je bio u nekoj vrsti veze optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ešli Morgan Smitlajn je za magazin "People" govorila o navodnom zlostavljanju koje je proživjela tokom njihove veze.

"Izrezao bi me po stomaku i onda bi pio moju krv. Nakon toga bi me tjerao da ja pijem njegovu", kazala je.

Merilin je u februaru 2021. rekao da su njegovi intimni odnosi uvijek bili u potpunosti sporazumni s njegovim partnerkama, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije