Scena

Pomirili se Emina Jahović i Mustafa Sandal?

Pomirili se Emina Jahović i Mustafa Sandal?
Foto: N.N. | Pomirili se Emina Jahović i Mustafa Sandal?

Pjevačica Emina Jahović i njen suprug Mustafa Sandal su odlučili da prevaziđu sve nerazmirice i da se, zarad svojih sinova, pomire.

Ovo su objavili regionalni mediji, koji su na osnovu nekoliko snimaka na Instagramu zaključili da je par ponovo zajedno.

Naime, oni su proteklog vikenda zajedno prisustvovali utakmici sina Jamana, pri čemu je Emina na društvene mreže postavila snimak sa ovog događaja, na kom vidimo kako uživa sa Javuzom na tribinama.

Mustafa je u isto vrijeme postavio video u kom vidimo njihovog sina kako igra fudbal sa ostalim saigračima, pokazavši da se pridružio Emini i mlađem sinu na sjedištima.

Nakon ovih snimaka, Emina se oglasila na instagramu sa citatom Paula Koelja "Ako i dalje misliš o tome, vrijedi rizikovati".

 

 #nghtnght

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Njeni pratioci na Instagramu složili su se sa njome, a neki su njoj i njenom suprugu poželjeli da pomirenje uspije i potraje.

Emina i Mustafa su odluku o razvodu saopštili prije dva mjeseca. Doživjeli su tada najveću krizu u svom desetogodišnjem braku.

O razvodu se prvo pričalo u Turskoj, a onda se proširila i na prostor Balkana.

Umjesto potpisivanja papira o razvodu donijeli su odluku o pomirenju. Briga o sinovima Jamanu i Javuzu ih je zbližila i ona je njhov prioritet, pišu regionalni mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije