Scena

Potukle se Kardi B i Niki Minaž

Potukle se Kardi B i Niki Minaž
Foto: N.N. | Potukle se Kardi B i Niki Minaž

Reperke Kardi B (25) i Niki Minaž (35) su se potukle u hotelu Plaza u Njujorku na zabavi slavnog časopisa 'Harper's Bazaar'.

“Samo da ti kažem nešto”, bile su riječi kojima je Kardi B agresivno pristupila stolu i započela svađu s Niki, pišu američki mediji.

Kardi se htjela obračunati zbog navodnih laži koje Minaž širi o njoj. Ubrzo su se umiješali zaštitari, a nakon što su ih razdvojili, Kardi je bacila cipelu na Niki.

'Pepeljuga' Kardi je zabavu napustila bosa, a navodno je na licu imala veliku čvorugu koju je zadobila od jednog zaštitara koji ju je slučajno udario laktom prilikom razdvajanja. Takođe, izašla je s poderanom haljinom, a po podu je ostala njena umjetna kosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don't know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that - it's none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

A post shared by Daniel Jonas (@danieljonasny) on

Potom je Kardi nastavila svađu preko društvenih mreža.

“Jedno je pljuvati po meni i govoriti ljudima koji rade sa mnom da nećeš raditi s njima zbog toga. No pričati o mom djetetu i tome kakva sam ja majka, to je granica koja se ne prelazi. Prenaporno sam radila da bi dopustila da se neko poigrava s mojim uspjehom”, napisala je Kardi. Dodala je da se 'Niki na društvenim mrežama pravi opasna, a u stvarnosti je kukavica'.

Niki nije komentarisala ovaj događaj, a svađa između ove dvije reperke traje još od prošle godine kada su se počele međusobno javno vrijeđati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije