Žuta hronika

Potukle se Kardi B i Niki Minaž

Potukle se Kardi B i Niki Minaž
Foto: N.N. | Potukle se Kardi B i Niki Minaž
N.N.

Reperke Kardi B (25) i Niki Minaž (35) su se potukle u hotelu Plaza u Njujorku na zabavi slavnog časopisa 'Harper's Bazaar'.

“Samo da ti kažem nešto”, bile su riječi kojima je Kardi B agresivno pristupila stolu i započela svađu s Niki, pišu američki mediji.

Kardi se htjela obračunati zbog navodnih laži koje Minaž širi o njoj. Ubrzo su se umiješali zaštitari, a nakon što su ih razdvojili, Kardi je bacila cipelu na Niki.

'Pepeljuga' Kardi je zabavu napustila bosa, a navodno je na licu imala veliku čvorugu koju je zadobila od jednog zaštitara koji ju je slučajno udario laktom prilikom razdvajanja. Takođe, izašla je s poderanom haljinom, a po podu je ostala njena umjetna kosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanted to clarify all the DMs & fake news I am getting regarding my Insta story from last night: 1. Yes that was me next to that @iamcardib @nickiminaj fight, and no I don't know how I ended up there at the same time 2. I NEVER gave a statement to the press who hit whom and I would never do that - it's none of my business. 3. Be assured that Nicki and Cardi never got as close to each other as they would have even been able to physically hit each other. I am sharing this video (my footage) so you can see the truth 4. Deleting this once the craziness is over . . . . #CardivsNicki #CardiB #Harpersbazaar #BazaarIcons #CardiNickiFight #NickiCardiFight #Kulture #Nickifight #cardifight #nickivscardi #nicki_minaj #nickyminaj #cardibvideos #cardibaby #cardib #nickicardi #cardibnickiminajfight

A post shared by Daniel Jonas (@danieljonasny) on

Potom je Kardi nastavila svađu preko društvenih mreža.

“Jedno je pljuvati po meni i govoriti ljudima koji rade sa mnom da nećeš raditi s njima zbog toga. No pričati o mom djetetu i tome kakva sam ja majka, to je granica koja se ne prelazi. Prenaporno sam radila da bi dopustila da se neko poigrava s mojim uspjehom”, napisala je Kardi. Dodala je da se 'Niki na društvenim mrežama pravi opasna, a u stvarnosti je kukavica'.

Niki nije komentarisala ovaj događaj, a svađa između ove dvije reperke traje još od prošle godine kada su se počele međusobno javno vrijeđati.

Video

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije