Žuta hronika

Predavala vjeronauku, a sad zarađuje prodajom golišavih fotografija

Predavala vjeronauku, a sad zarađuje prodajom golišavih fotografija
Foto: Instagram | Predavala vjeronauku, a sad zarađuje prodajom golišavih fotografija

Monika Huldt je nekada predavala vjeronauku i istoriju u Malmeu, u Švedskoj, ali ova 39-godišnjakinja je prije devet godina dala otkaz i odlučila se preseliti u Ameriku.

Počevši nov život u drugoj državi, Monika je počela zarađivati prodajom eksplicitnih fotografija, a među njezinim klijentima koji joj plaćaju kako bi je gledali, bili su i neki njezini bivši učenici i kolege.

Kada je napunila 30 godina, odselila se u Arizonu, gdje živi sa svojim suprugom Džonom. Priznala je da joj karijera nije na prvom mjestu nego suprug.

"Nikada nisam bila žena koja je planirala imati veliku karijeru. Iskreno, ne želim raditi, volim biti domaćica i brinuti se za svog muža. Otkako sam gledala film 'Stepford Wives', znala sam da želim takav život", objasnila je Monika.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Postala je prava domaćica, a najveće zadovoljstvo joj je da udovolji mužu. Osim toga što obavlja sve kućanske obaveze, Monika vodi brigu i o svom izgledu.

"Džon voli kad mu kuvam. Uvijek kaže da je hrana moja obaveza i samo želi finu večeru. Ako od mene traži nešto određeno, uvijek dobije ono što želi. Voli kad se lijepo obučem kod kuće, seksipilno-sportski, i ne voli da se šminkam kod kuće. Volim kad mi daje smjernice kako da se ponašam i što trebam raditi", dodala je.

Kad je on sretan, kaže i ona je sretna.

"Volim vidjeti svog muža zadovoljnog i mislim da nema ništa loše u tome. Mislim da su muškarci i žene različito stvoreni i da stvarno nema ništa loše u prihvatanju te činjenice, niti ima ičeg ponižavajućeg u tome. Tako smo živjeli vijekovima, a tek sada ljudi mrze ovakav način života", objasnila je.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Moniku na Instagramu prati 2,5 miliona pratilaca gdje svakodnevno objavljuje zavodljive fotografije svog polugolog tijela. Bujne grudi i zadnjica, ali i utegnuto tijelo, ono je što oduševljava njezine fanove.

Influenserka održava svoje tijelo u teretani, a obožavatelji joj često poručuju da ne mora uopšte vježbati jer već izgleda savršeno.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije