Scena

Prinsova Melisa uzburkala Ibicu

Prinsova Melisa uzburkala Ibicu
Foto: N.N. | Prinsova Melisa uzburkala Ibicu

Bivša zvijezda Milana i fudbaler njemačkog Ajntrahta Kevin Prins Boateng (31) i njegova supruga Melisa Sata-Boateng (32) i ovoga ljeta odlučili su da se odmaraju na njima omiljenoj Ibici, koja je uz grčki Mikonos ovog ljeta najpopularnija turistička destinacija za poznate.

Atraktivni bračni par je kao i minulih sezona privukao veliku pažnju medija i fotografa. U centru pažnje je bila atraktivna Melisa, koja važi za jednu od najatraktivnijih žena u Italiji, gdje je odrasla. U seksi bikiniju još jednom je pokazala vitku liniju i mamila uzdahe prisutnih. Njima je društvo pravio njihov četvorogodišnji sin Medoks Prins.

Bivša zvijezda Milana dugogodišnju vezu sa Melisom krunisala je 2016. godine, a 2014. postali su roditelji. Ova seksi mama, koja je rođena u Bostonu, a od malih nogu živi u Italiji, je model. Često je TV voditeljica sportskih emisija i jedna od najtraženijih žena za reklamne kampanje. Slikala se za brojne magazine, među kojima su "Maxim" i "Sports Illustrated". Koliko je popularna govori da je na Instagramu prati više od tri miliona fanova, skoro duplo više nego njenog supruga.

Što se bivšeg reprezentativca Gane tiče, ove sezone odigrao je 31 susret za tim iz Frankfurta (postigao šest golova), s kojim je osvojio Kup Njemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije