Scena

Proglašena za "najbolju zadnjicu fitnesa", pogledajte zašto

Proglašena za "najbolju zadnjicu fitnesa", pogledajte zašto
Foto: Instagram | Proglašena za "najbolju zadnjicu fitnesa", pogledajte zašto

Zovu je "The Body", a milioni širom svijeta zavide joj na zadnjici koju je izvajala vježbama do savršenstva. Mišel Levin jedna je od najpoznatijih instruktorki fitnesa, a tajna njenog izgleda je u posvećenom i predanom treningu.

Lijepa Venecuelanka nije imala sreće kao mala, rano je izgubila oca, majka joj se preudala, a kasnije su njih dvije vrlo brzo ostale same. 

Svoju sreću pronašla je pored švedskog bodi bildera Džimija Levina i od 2010. godine su braku. 

Rade dosta zajedno, a Mišel je proglašena nedavno za najuticajniju fitnes instruktorku. 

Na Instagramu je prati više od 13 miliona ljudi, a ona svakodnevno objavljuje vježbe kojima možete postići i izvajati tijelo kao što ima ona.

"Nisam oduvijek ovako izgledala, muž me je totalno promijenio, smršala sam i izgradila mišiće", priznala je ljepotica koja samo ujutru jede ugljene hidrate. 

Za ručak bira proteine, a popodne jede samo povrće. Tokom dana ima četiri obroka i svih šest dana je vrlo disciplinovana po pitanju ishrane. 

"Nedjelja je moj dan. Tada jedem šta god poželim, pice, paste jedva prestanem da jedem tog dana", iskreno je priznala svojevremeno. 

A kada su vježbe u pitanju ona najviše preferira čučnjeve sa dosta ponavljanja.

"Ima mnogo djevojaka koje se bave istim poslom kao i ja. Trudim se da stalno unosim novine, neke pokrete i poteze koje će ljudi voljeti, a vidim da drugima ponestaju ideje. U tome je moja prednost u odnosu na ostale", rekla je Mišel koja kaže da ne planira da se uskoro povuče sa scene, već priprema nekoliko zanimljivih projekata koje će raditi u oblasti modelinga.

(Super žena)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije