Scena

Promijenio pol, pa se predomislio: Skupo je biti žena

Promijenio pol, pa se predomislio: Skupo je biti žena
Foto: Instagram | Promijenio pol, pa se predomislio: Skupo je biti žena

Aleksandar ili Aria, ovaj model iz Los Anđelesa koji se upustio u pormjenu pola, odlučio je da se predomisli.

Tridesetogodišnji Aleksander je dugo želio da postane žena, a zadnje tri godine tako je i živio. Zvao se Aria, uzimao je hormone da bi mu grudi narasle i laserski je uklonio dlake s tijela.

Za ovu početnu "investiciju" potrošio je 10.000 dolara, a sada kaže, u ispovjesti za "Daily Mail" da više ne želi da bude žena.

"Previše je to posla, a ja nemam vremena. Žene se tolio takmiče međusobno da je to nenormalno. Uz sve, za održavanje žena je potrebna gomila novca. Sada radim na izgradnji mišića grudnog koša da bi sakrio grudi koje su mi porasle. Srećniji sam kao muškarac jer kada sam transrodna osoba to je jako stresno", rekao je Aleksander.

Ova tridesetogodišnji model je objasnio da Ariana i Aleks imaju dva jako različita života.

 

 

Very thankful to walk for Tatiana Shabelnik again for the LA Fashion Showcase. Love the production, being part of the team, more runway soon.. C'était un plaisir de marcher pour Tatiana Shabelnik à nouveau pour le défilé de mode LA. J'aime la production et la contribution de l'équipe, plus de piste bientôt.. LA Fashion Showcase Designer: @tatianashabelnik Creative Director: @maksim_leonov_lifestyle Makeup: @sahira_mua _ _ Snapchat ariaveach Periscope ariaveach @ariaveach #tall #fashionista #runway #piste #mode #bts #hairstyle #runwaymodel #published #model #femalemodel #transmodel #style #lafw #fashion #designer #tatianashabelnik #bts #redcarpet #hair #hollywood #leather #fierce #courage #highfashion #glamour #modafashion #мода #модели #blessed #thankful

A post shared by Alex Veach Official (@alexveach) on

"Ja nisam neko ko živi u kutiji i ne dozvoljavam polnim normama da mi govore šta da radim ili ne radim, ili da me to pomjeri sa mog mjesta u društvu. Ljudi znaju da budu okrutni, misle da lažem, ali zaista sam vjerovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentarišu moje veće grudi", rekao je objašnjavajući da sada podjednako predano radi i na svom duševnom miru i ne planira da se operiše da bi se riješio grudi.

Nada se i će naći partnerku koji će ga razumjeti.

"Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije