Scena

Rugali joj se zbog izgleda, a sada "masno" plaćaju njene seksi fotke

Rugali joj se zbog izgleda, a sada "masno" plaćaju njene seksi fotke
Foto: Instagram | Rugali joj se zbog izgleda, a sada "masno" plaćaju njene seksi fotke

Dvadesetogodišnja Apolonija Livelin iz Jorkšira zahvaljujući svojoj ljepoti i zgodnom tijelu zarađuje 10.000 funti mjesečno, odnosno oko 11.000 evra.

Njen posao je prilično neobičan - svakog dana putem internet platforme "Only Fans" svojim obožavaocima šalje svoje ekskluzivne fotografije u izazovnim kupaćim kostimima, a svaku sliku naplaćuje u prosjeku oko 200 funti (220 evra).

Ipak, prije samo nekoliko godina njen život je bio prilično drugačiji...

Ova ljepotica je bila žrtva vršnjačkog nasilja, okruženje ju je potpuno odbacilo, a drugarice i drugari su je nazivali "debelom" i "ružnom"... Zbog konstantnog stresa, roditelji su odlučili da prodaju kuću i presele se u potpuno drugi kraj.

"Maltretiranje je počelo kada sam imala deset godina, drugarice su me nazivale debelom i ružnom. Sve se promijenilo kada sam četiri godine kasnije stala pred objektiv jednog fotografa koji mi je rekao da sam jako fotogenična. Predložio mi je da se učlanim u neku modnu agenciju", ispričala je atraktivna plavuša u intervjuu za britanske medije.

Livelinova je kasnije pobijedila na jednom izboru za mis, a osvojena titula joj je otvorila vrata mode. Počela da se fotografiše za mnoge magazine i reklamne kampanje, a zahvaljujući seksepilnim fotografijama postala je i influenserka koju prati više od 100.000 ljudi na Instagramu.

Od nedavno je počela da se slika u provokativnim kupaćim kostimima, a zatim svoje fotografije prodaje svim zainteresovanim obožavaocima. Zanimljivo je da mnogi žele da kupe štikle, helanke i bikini koji je Apolonija prethodno nosila na svom tijelu.

Zgodna manekenka tvrdi da je njen dečko aposlutno podržava u svemu što radi. Bila je skeptična kada je prvi put počela da se bavi ovim poslom, ali nakon što se uvjerila da profil na "Only Fans" internet stranici ne podrazumijeva prodavanje nagih fotografija, nastavila je da radi, prenosi "Telegraf.rs".

Zahvaljujući ogromnoj svoti novca koju zarađuje na mjesečnom nivou, Britanka pomaže svojoj porodici i dečku, a plan joj je da svakog mjeseca putuje i obiđe neku novu državu u kojoj do sada nije bila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije