Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Šarliz Teron: Mama je tatu ubila u samoodbrani

Šarliz Teron: Mama je tatu ubila u samoodbrani
Foto: Ilustracija | Šarliz Teron o tragediji iz djetinjstva: Mama je tatu ubila u samoodbrani
N.N.

Majka slavne Šarliz Teron ubila je njenog oca koji je bio alkoholičar i zlostavljač u samoodbrani. Glumica je uvijek odbijala da komentariše svoju prošlost, a sada je to konačno uradila.

Gostujući kod Hauarda Sterna glumica priznaje da ju je više traumatizovao život s njim nego njegova smrt. Kaže da je zbog tih trauma iz djetinjstva morala da ide na terapije pomoću kojih se konačno riješila onoga što ju je pratilo i dok je bila odrasla osoba.

“Moj otac je bio alkoholičar, stidila sam se toga. Svi govore o toj pucnjavi kao o nekom crnom oblaku koji se nadvio nad mojim životom, ali ono što me je više pogodilo otkad sam odrasla jeste ono što sam proživljavala svaki dan živeći u kući sa alkoholičarem, budeći se ujutru i ne znajući šta će se dogoditi taj dan”, ispričala je.

“Nisam znala kako će mi dan izgledati, sve je zavisilo od nekog drugog i od toga hoće li piti ili neće. Osjuećala sam se grozno kada je upucan. Svi smo bili tu. Dugo sam se pravila da se to nije dogodilo, ljudima sam govorila da mi je tata poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ko bi zaista ispričao ljudima šta se zapravo dogodilo?”

Njen otac je tada pijan napao njenu majku, a budući da ga je upucala u samoodbrani majka slavne glumice nije završila u zatvoru. Šarliz se borila i dugo ćutala o svemu sve dok nije shvatila da bi najbolje bilo da krene na terapiju.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije