Scena

Saša Popović iskeširao milion evra za jahtu

Saša Popović iskeširao milion evra za jahtu
Foto: Arhiva | Saša Popović iskeširao milion evra za jahtu

Suvlasnik "Grand produkcije" prije dvije nedjelje kupio je skupocjeno plovilo kojim će od ove godine krstariti Jadranom. Jahta će biti usidrena u Opatiji, gdje Popović ima stan i tamo provodi skoro cijeli godišnji odmor.

Izvor "Kurira" kaže da je Saša posljednjih mjeseci bio u potrazi za odgovarajućim plovilom, a da se ovo najviše svidjelo njegovoj supruzi Suzani Jovanović i da je to bilo presudno da ga pazari.

"Jahta je dugačka oko 18 metara, stara je oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije čudno što je koštala milion evra. Saša nije ni pitao za cijenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je: 'U redu, kupujem.' Koliko znam, trebalo bi narednih dana da stigne do opatijske uvale, gdje će biti stalno parkirana, a Sale će već krajem mjeseca moći da je koristi jer je potrebno da prođe još tehničke neke provjere o ispravnosti i da dobije sertifikat", kaže izvor.

Cijena od milion evra nije jedino što će Popović morati da plati. Ovako luksuzna jahta iziskuje angažovanje skipera, redovno održavanje i plaćanje usidrenja, što mjesečno iznosi oko deset hiljada evra.

"Namještaj je rađen po mjeri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i prelijepu ložu. Takođe, posjeduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalan kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko četiri hiljade evra mjesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda - oko dvije hiljade evra mjesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mjesto u opatijskoj uvali gdje će jahta biti usidrena", kaže izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije