Scena

Sestra Maraje Keri tuži majku za seksualno zlostavljanje

Sestra Maraje Keri tuži majku za seksualno zlostavljanje
Foto: N.N. | Sestra Maraje Keri tuži majku za seksualno zlostavljanje

Starija sestra slavne pjevačice Maraje Keri Alison tužila je njihovu majku Patriciju zbog navodnog seksualnog zlostavljanja u djetinjstvu.

U tužbi se spominju i satonistički rituali na kojima je morala gledati mučenje druge djece, ali i trpjeti vlastito.

"Ritual se uvijek odvijao negdje između dva i četiri ujutro, a njemu su prisustvovali i odrasli i djeca. Nije se održavao svake sedmice, nego na određene datume. Svi su nosili crne kapuljače i šetali su s jednog kraja prostorije na drugi. Kada bi započeli s ritualom, pričali su na nekom stranom jeziku. Mislim da je bio latinski", ispričala je Alison, koja je već nekoliko puta bila hapšena zbog prostitucije, a osim toga je i HIV pozitivna.

Alison je istakla da se želi pozvati na njujorški Zakon o dječjim žrtvama kako bi majku privela pravdi, jer joj je uništila život.

Horori iz djetinjstva, kako je dodala, doveli su je do zloupotrebe legalnih i ilegalnih droga u pokušaju da izbriše strašna sjećanja.

Alison u slučaju zastupa samu sebe, a tužitelj traži novčanu naknadu za veliku fizičku i psihičku štetu, duševnu bol i namjerno nanošenje teških emocionalnih rana. Inače, njena majka Patricia bivša je irskoamerička pjevačica Metropolitan opere, jedne od najveće opernih kuća u svijetu. Sestre Maraja i Alison nisu u dobrim odnosima još od devedesetih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije