Scena

Severina: Milan plaća da pišu loše o meni

Severina: Milan plaća da pišu loše o meni
Foto: N.N. | Severina: Milan plaća da pišu loše o meni

​Nakon što je Severina nedavno optužila Milana Popovića da sistematski uništava njen ugled u javnosti, pjevačica sada tvrdi da njen bivši partner daje informacije iz sudskog postupka za starateljstvo nad njihovim sinom i time krši zakon i radi na štetu svog djeteta.

Naime, pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njen bivši partner sa direktorom jedne od najvećih medijskih kuća u Hrvatskoj, a potom se obratila javnosti i zapitala zašto zakon ne štiti nju kao što štiti njenog bivšeg partnera.

“Odgovor možda zna otac mog djeteta, koji opetovano namjerno i naručeno, uslijed provođenja vještačenja vezano za dijete i roditelje u postupku pred sudom, iznosi u javnost činjenice i podatke iz postupaka koji su TAJNI, nanoseći pritom prvenstveno štetu djetetu, a ne samo meni, kako on to zamišlja i brižno planira”, piše Severina, pa je Popovića optužila da vrši pritisak na institucije:

“Na takav nezakoniti i nedozvoljeni način (da li mediji i inače redovito i sustavno prenose druge sudske postupke između roditelja u RH? Naravno da NE!) radi nevjerovatan pritisak, pokazujući pritom izrazitu agresiju na institucije, pokušavajući pritom stvoriti o sebi sliku koja ne odgovara i ne postoji u realitetu – dobar, empatičan, skroman, dobrotvor koji uživa u pomaganju ljudima i u obiteljskom životu i vrijednostima. Neshvatljivo je samo zašto jedne takve novine koje pretendiraju biti ozbiljno novinarstvo, posvećuju sustavno toliki prostor, vrijeme i pažnju jednoj anonimnoj stranoj osobi, za koju javnost u RH uopće nije zainteresirana i nije ih briga, kraj svojih ostalih brojnih svakodnevnih briga, za njega i njegove tzv. ‘probleme'”, napisala je pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[SENZACIONALNO/EKSKLUZIVNO] Hvala Styria i hvala fanovima na fotografijama! Večernji list i 24 sata | Severina (NE)JEDNAKOST Zašto i kako nismo svi jednaki pred zakonom, unatoč Ustavu i svim zakonima - to je pitanje na koje nitko još nije dobio odgovor u ovoj zemlji. Odgovor možda zna otac mog djeteta, koji opetovano namjerno i naručeno, uslijed provođenja vještačenja vezano za dijete i roditelje u postupku pred sudom, iznosi u javnost činjenice i podatke iz postupaka koji su TAJNI, nanoseći pritom prvenstveno štetu djetetu, a ne samo meni, kako on to zamišlja i brižno planira. Na takav nezakoniti i nedozvoljeni način (da li mediji i inače redovito i sustavno prenose druge sudske postupke između roditelja u RH? Naravno da NE!) radi nevjerovatan pritisak, pokazujući pritom izrazitu agresiju na institucije, pokušavajući pritom stvoriti o sebi sliku koja ne odgovara i ne postoji u realitetu - dobar, empatičan, skroman, dobrotvor koji uživa u pomaganju ljudima i u obiteljskom životu i vrijednostima, služeći se pritom samo “vezama” na najvišim razinama u svim područjima djelovanja u zemlji, a što je jasno vidljivo iz fotografije oca kako uživa na objedu u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u društvu direktora Styrije, Borisa Trupčevića (medijske kuće koja u vlasništvu ima Večernji list, 24 sata i Poslovni dnevnik), Alena Galovića, zamjenika glavnog urednika 24 sata i “navodne“ svoje glasnogovornice Sanje Mlačak, koji očito slaveći 60 godina izlaženja Večernjeg lista slave i veličaju lik oca i njegovih “borbi”. Neshvatljivo je samo zašto jedne takve novine koje pretendiraju biti ozbiljno novinarstvo, posvećuju sustavno toliki prostor, vrijeme i pažnju jednoj anonimnoj stranoj osobi, za koju javnost u RH uopće nije zainteresirana i nije ih briga, kraj svojih ostalih brojnih svakodnevnih briga, za njega i njegove tzv. “probleme”. Ili se rukovode onom starom uzrečicom: “Počnite stvarati mitove o sebi, jer su tako i “Bogovi” počeli...” Poanta: u ovoj zemlji, uz dobre veze i novce, svatko može stvoriti “veličinu” od sebe... Tako žalosno, ali tako realno.

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije