Scena

Severina objavila potresnu poruku sinu

Severina objavila potresnu poruku sinu
Foto: N.N. | Severina objavila potresnu poruku sinu

Regionalna pjevačica Severina Kojić svojim novim statusom na Instagramu opet je potresla javnost nakon što je napisala šta kao majka proživljava usljed odvojenost od sina od kada je prošle godine dodeljen ocu na starateljstvo.

Kada je sud donio privremenu mjeru po kojoj će Severinin sin koga ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem ubuduće živjeti sa ocem, ona se suočila sa najtežim periodom u svom životu.

Severina, koja je trenutno sa suprugom Igorem Kojićem boravi u Montekarlu gdje je odradila koncerte u sklopu turneje "The Magic Tour", danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa širokim osmehom, ali uz koju je bila više nego emotivna.

" Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu!― U zdravom telu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu. Slušaj mater", stoji uz Severininu fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prošlo je 54 dana i prošlo je “88 sati”... prošla je vječnost dok oni “skijaju”... Za ovog života sam puno puta doživjela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti... Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge... Ali u tim danima tuge je bilo “88 sati” veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla - nemoj da te Nitko i Ništa rastuži. Nitko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmijeh... ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografiranih osmjeha. Jer Nitko i Ništa zauvijek ostaju Nitko i Ništa. Ponekad postanu Nitko i Nešto... Možda trenutno “slučajno skijaju”,ali nas ne mogu sve “preveslati”. Ne dajte da vam Nitko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmijeh s lica. Meni nikad nisu... ni sad nisu... niti će... Fala Bogu! #Skijanje #Veslanje #Sport općenito #U zdravom tijelu zdrav humor #aleksa vrati se doma, skuvala san ti paštašutu #slusajmater #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Inače, hrvatski portali nedavno su prenjeli vijest da su Milan Popović i sudija Tea Golub, koja vodi slučaj oko starateljstva biznismenovog i pjevačicinog sina, bili u istom hotelu u jednom austrijskom skijalištu. Ona je bila u društvu sa suprugom i ćerkom, dok je Milan bio sa sinom.

"Bila sam s porodicom, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili", potvrdila je sudija za “Jutarnji list”.

Podsjećamo, regionalni mediji nedavno su prenjeli i kako će pjevačica navodno Milanu morati da plaća alimentaciju od 1200 kuna ili 160 evra, a do sada je Milanova m,esečna alimentacija bila 15.000 kuna ili 2.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije