Scena

Slađana Petrušić otkrila zašto je lažirala smrt

Slađana Petrušić otkrila zašto je lažirala smrt
Foto: N.N. | Slađana Petrušić otkrila zašto je lažirala smrt

Starleta i nekada vditeljica Slađana Petrušić šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt, što se na kraju obistinilo. Sad se oglasila na društvenim mrežama i šokirala opravdanjem za pomenut slučaj.

„Ja se još jednom izvinjavam ako sam vas rastužila, nemam pojma šta više da vam kažem na sve. To nije bila namera. Namera je bila nešto sasvim deseto. Evo, sad kad vas ima malo više ovde ispričaću“, rekla je ona u lajv uključenju, pa bez blama istakla da je na ovaj način željela da - pređe medije.

„Namera je bila sasvim deseta, jer od medija trpim strašne udarce, pogotovo od onih poslednjih objava. Onda sam odlučila da se povučem skroz iz medija. Kad god su me zvali nisam htela dati intervju, ništa“, poručila je Slađana Petrušić. 

Podsjetimo, Slađana je na društvenoj mreži Instagram prvo lažirala fotografije da je imala operaciju i da je povrijedila obje noge, a onda je na profilu objavila navodnu poruku porodice, koja je obavijestila javnost da je Slađa umrla, što se ispostavilo kao laž.(pink.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije