Scena

Slavica Ćukteraš nikad provokativnija: Izazovni selfi u donjem vešu

Slavica Ćukteraš nikad provokativnija: Izazovni selfi u donjem vešu
Foto: Instagram | Slavica Ćukteraš nikad provokativnija: Izazovni selfi u donjem vešu

Pjevačica Slavica Ćukteraš (35) objavila je nikad provokativiju fotku kojom je zagolica maštu muškog dijela svojih pratilaca na Instagramu.

Slavica je nakon razvoda od golmana Vladimira Avramova primjetno slobodnija na društvenim mrežama, pa je svoje pratioce počela da časti provokativnijim fotografijama, prenosi "Telegraf.rs".

Na posljednjoj, pjevačica pozira samo u donjem vešu, dok na nogama ima čarape. Ona je zauzela bezobraznu pozu i seksi fotografijom u brusu i gaćicama pokazala čime raspolaže.

"Brojali su mi 'greške', ćaše, dolaske u sitne sate... Brojali bi i oni sebi, ali nisu ziveli. I naravno, čarape", napisala je Slavica.

Iako Slavicu nisu navikli da viđaju u slobodnom izdanju, njeni pratioci na Instagramu potpuno su poludjeli kada je ona objavila seksi prizor na koji nisu ostali imuni.

"Što bi se reklo: 'Sve je ovo majka priroda dala'", "Ta mala grmi", "Kao praćka si Slavice", "Preuzela život u svoje ruke", "Bila i ostala jedna od najboljih ribetina u Grandu", komentari su ispod pevačicine objave.

Podsjećamo, Slavica i Vladimir razveli su se nakon 5 godina braka u kojem su dobili kćerku Viktoriju koja ima 3 godine. Njih dvoje su se sporazumno razveli i u dobrim su odnosima, a i dalje su velika podrška jedno drugom, prvenstveno zbog kćerke.

Osim posljednje fotografije, u galeriji pogledajte još neke kojima je Slavica oduševila svoje pratioce na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije