Scena

Srpska glumica otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja

Srpska glumica otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja
Foto: Instagram | Srpska glumica otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja

Glumica Teodora Bjelica otkrila je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Ona je ispod objave na Instagramu opisala jednu dirljivu situaciju koja se odigrala između nje i njene najbolje drugarice.

Naime, Teodoru je ispričala kako je pozvala najbolja drugarica čija kćerka je žrtva vršnjačkog nasilja, a koja želi da razgovara samo sa njom.

"Zove me drugarica i kaže kako njena kćerka ima problem sa društvom i hoće samo sa mnom da priča. Objasnila mi je drugarica o čemu se radi. Devojčice je odbacuju, izopštavaju je iz igara i ogovaraju. Nešto što sam i sama osetila na svojoj koži kroz odrastanje, a neretko i dan danas. Čim se dete izdvaja po nekom kvalitetu koji druga deca nemaju u sebi, kreće vršnjačko maltretiranje", napisala je Bjelica.

Pita se kako da objasni malo djevojčici da svijet nije sačinjen od ljubavi i da nisu svi dobronamjerni.

"Da ne očekuje da njena dobrota bude uzvraćena, a ipak da ne izgubi tu čistotu duše i sjaj koji nosi u sebi. Jedno od najvećih životnih iskušenja je ostati čiste duše pune ljubavi čak i kad je svet oko tebe rđav. Reći ću joj da će sve to proći, da ne krivi tu drugu decu, jer ona nemaju tu ljubav u sebi pa je ne mogu ni dati, a bez ljubavi je život tužan. Vrlo često je teško, ali je jedinstveno i moćno biti devojčica, devojka, žena", stoji u objavi.

Teodora je inače kćerka naše poznate glumice Gordane Bjelice, a značajne uloge ostvarila je u mnogim domaćim serijama i filmovima.

Posljednja u nizu bila je uloga u nastavku kultnog filma "Južni vetar".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije