Scena

Srpska manekenka u vezi s igračem Reala?

Srpska manekenka u vezi s igračem Reala?
Foto: Instagram | Srpska manekenka u vezi s igračem Reala?

Domaću šou-biznis scenu drma novi ljubavni skandal, a akteri su manekenka Sofija Milošević i jedan od najperspektivnijih srpskih fudbalera Luka Jović.

Naime, Sofija i Luka su uplovili u tajnu vezu, koju su do sada uspješno skrivali, na prvom mjestu zbog toga što mladi igrač Real Madrirda još nije zvanično završio sa dosadašnjom partnerkom Anđelom Manitašević.

Navodno su manekenka i slavni sportista u nekoliko navrata viđeni kako obilaze beogradske klubove, a "Story" piše i da su zajedno otputovali u Madrid privatnim avionom.

Podsjetimo, Jović je za španskog fudbalskog giganta početkom juna potpisao ugovor vrijedan 67 miliona evra.

On s nevjenčanom suprugom ima sedmomjesečnog sina Davida, a nepoznanica je u kakvom je par tačno odnosu trenutno. Naime, uprkos navodima o preljubi sa Sofijom, Anđela je posljednjih nekoliko puta viđena u publici tokom Lukinih nastupa za reprezentaciju Srbiju.

Inače, ovo nije prvi sportista u životu Sofije Milošević - prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Ademom Ljajićem, a mediji su je dovodili i vezu sa bosanskim teniserom Damirom Džumhuruom, kao i fudbalerom Nemanjom Radonjićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije