Žuta hronika

Transrodna osoba u "Zvezdama Granda": Na prijavi muško ime, na scenu izašla Alina

Transrodna osoba u "Zvezdama Granda": Na prijavi muško ime, na scenu izašla Alina
Foto: Printskrin: Youtube/ Zvezde Granda | Transrodna osoba u "Zvezdama Granda": Na prijavi muško ime, na scenu izašla Alina
Nezavisne novine

Na Grandovoj sceni bilo je i te kako uzbudljivo, a žiri "Zvezda Granda" je dobio težak zadatak kada je na scenu stupila transrodna osoba, Alina Juharta, koja je svojim vokalom, ali i specifičnim izgledom privukala pažnju svih.

Alina, koja je po rođenju Alino Juharta došla je iz Maribora kako bi okušala svoju sreću u popularnom muzičkom takmičenju, a žiriju i publici se predstavila pesmama "Pametna i luda" Marije Šerifović i "Lažu te" Amadeus benda.

S obzirom da je u prijavi pisalo muško ime, članovi žirija su bili zbunjeni, jer je kandidat odgovarao na pitanja u ženskom rodu.

"Velika mi je čast što sam ovde. Ja sam inače iz Slovenije, od februara živim u Beogradu. Došla sam ovde jer mislim da Srbija i čitav region mora da upozna ženu poput mene. Ja sam samo jedna normalna osoba koja želi da voli, da bude voljena i da bude srećna kao svi mi. Želim da inspirišem svaku osobu da živi svoj život i svoju životnu istinu. I obožavam sve vas, ne mogu da verujem da sam ovde", istakla je takmičarka, što su svi u studiju pozdravili aplauzom.

Nakon što je otpevala obje pjesme Alina je od žirija dobila šest glasova, prenosi Telegraf.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije