Scena

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija

Uhapšen zbog Severininih golih fotografija
Foto: Instagram | Uhapšen momak zbog Severininih golih fotografija

Policija je nedavno u Hrvatskoj privela momka koji se sumnjiči da je nelegalnim putem uspio da pribavi set Severininih golih fotografija, koje je postavio na internet.

Severina Kojić nije imala mira dok nije saznala ko joj je hakovao telefon iz kojeg su ukradene njene fotografije koje su zimus završile na svim naslovnim stranama.

Ime i prezime dečka koji je uspio da uzme škakljivi sadržaj saopštila joj je policija, koja ga je nedavno uhapsila zbog osnovane sumnje da se bavi visokotehnološkim kriminalom. On se, prema saznanjima "Kurira", prilikom hapšenja branio ćutanjem, a snajka Dragana Kojića Kebe insistira da se utvrdi da li sa njim ima neke veze i njen bivši vjernik Milan Popović.

To je za medije potvrdio Kojićkin PR kada su se pojavile škakljive fotografije.

"Ovde je riječ o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine, koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", izjavio je tada njen menadžer.

Inače, prema saznanjima "Kurira", mladić koji je Kebinoj snajki hakovao telefon stručnjak je za računarske mreže.

"Severinina prijateljica mi je rekla da je slučaj prijavila policiji čim su se slike pojavile na portalima, a nedavno je i uhapšen jedan dečko zbog toga. Ne znam kako će se odvijati ovaj slučaj, ali Severina po svaku cijenu želi da zna da li Milan stoji iza toga, jer ona sumnja da je on angažovao hakera kako bi je diskreditovao u javnosti", kaže izvor blizak Severini.

Podsjećanja radi, u pitanju su eksplicitne fotografije na kojima se jasno vidi kako pjevačica u hotelskoj sobi pokazuje gole grudi u toaletu i u spavaćoj sobi. Fotografija koja je privukla veliku pažnju jeste ona na kojoj Seve leži gola u krevetu, a noge je namestila tako da pokrije intimne dijelove ispod struka. Takođe, na jednoj fotografiji u čipkanim gaćicama pokazuje golu dojku, dok u ustima ima vibrirajuću četkicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije