Scena

Veliko pojačanje "nerazura", Simona Guatijeri na tribinama Intera

Veliko pojačanje "nerazura", Simona Guatijeri na tribinama Intera
Foto: N.N. | Veliko pojačanje "nerazura". Simona Guatijeri na tribinama Intera

Konkurencija na "Đuzepeu Meaci" je sva jača kako na terenu, tako i na tribinama. Dolazak Keite Baldea znači da će Inter sa tribina bodriti njegova prelijepa djevojka Simona Guatijeri, koja će biti opasna konkurencija supruzi Maura Ikardija, fatalnoj Vandi, koja je do sada nosila epitet kraljice "nerazura".

Inter bi u sezoni koja počinje za vikend konačno trebalo da bude ravnopravan rival Juventusu u borbi za titulu. Brojna pojačanja stigla su ovog ljeta na "Meacu", a posljednje je seneglaski reprezentativac Keita Balde, koji je došao na posudbu sa pravom otkupa iz Monaka. Sjajni ofanzivac dobro je poznato lice na Čizmi s obzirom na to da je četiri sezone nosio dres Lacija. Njegovim dolaskom u Milano stiže i nova "vagsica". Simonina ljepota svakako nije promakla italijanskim medijima, posebno tifozima Intera, s obzirom na to da se manekenka odranije izjašnjavala kao fan "nerazura".

Atraktivni par je u vezi više od godinu dana nakon što se sreli na jednom humanitarnom događaju. Simona je inače starija pet godina od svog partnera, a bila je učesnica izbora za mis Italije, ali je zbog bolesti morala napustiti takmičenje. Pored mode radila je i kao TV voditeljica, što joj je jedan od ciljeva u budućnosti. Ranije se bavila i odbojkom, a zanimljivo je da je velika prijateljica sa jednom od najfatalnijih Italijanki Kristinom Bućino. Kao i većina ljepotica i ona je aktivna na društvenim mrežama,posebno na Instagramu, gdje je prati 130.000 fanova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije