Žuta hronika

Vesna Zmijanac: "Neki bi voleli da me vide razapetu"

Vesna Zmijanac: "Neki bi voleli da me vide razapetu"
Foto: Arhiva | Vesna Zmijanac: "Neki bi voleli da me vide razapetu"
N.N.

Folk zvijezda Vesna Zmijanac oglasila se za Telegraf Jetset, nakon priča da navodno nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem, te da joj je on navodno čak zabranio da prisustvuje proslavi povodom rođenja druge unuke.

Vesna je ispričala da je istina ta da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

"Što ja moram da idem na proslavu tamo gde su mladi i gde su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sedeli sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voleli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje!", počela je Vesna.

"Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom", dodala je pjevačica.

Vesna još uvijek nije videla unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona "njena bucka".

Pjevačica nam je otkrila da ime bebe nije poznato jer ga njena unuka još uvijek nema, a odluku će, uskoro, donijeti Nikolijina i Reljina starijina ćerkica Rea.

"Još nisam videla unuku, juče su izašli popodne, Nikolija treba da se odmori, sve je to taze. Idem sutra da je vidim. Imam slike, mala je, mrvica, bucka moja!", rekla nam je Vesna, a zatim progovorila o imenu druge unuke.

"Sad se veća o imenu. Nije to moglo bez sestre da se obavi. Imaju neka tri imena, kroz dan, dva, tri će to da reše", dodala je pejvačica.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije