Žuta hronika

Zgodnu rusku olimpijku nazivaju "boginjom u bikiniju"

Zgodnu rusku olimpijku nazivaju "boginjom u bikiniju"
Foto: Instagram | Zgodnu rusku olimpijku nazivaju "boginjom u bikiniju"
N.N.

Ruska plivačica Julija Jefimova važi za jedna od glavnih favoritkinja u trci na 100 metara prsno na Olimpijskim igrama u Tokiju. Međutim, to nije sve što krasi ovu ljepoticu.

Ona je jedna od najatraktivnijih ruskih sportistkinja. Jefimova se takmičila i u Riju, gdje je došla do srebrne medalje iza Amerikanke Lili King. Njih dvije će voditi veliku bitku i u Tokiju, a prvu je dobila Amerikanka koja je u Riju bila zlatna.

Ipak, tada Lili King se neprofesionalno ponijela prema Ruskinji, pošto je odbila da joj čestita na podijumu zbog tada velike afere ruskih sportista, kojima je bilo zabranjeno da se takmiče pod zastavom Rusije, jer je otkrivena velika doping afera u toj državi.

Da zlo bude veće, ime Julije Jefimove je bilo među onima kojima slijedi suspenzija, ali je naknadno Sud za sportsku arbitražu dao dozvolu da može da nastupi u Riju.

Na plivalište je svaki put dočekana zvižducima, a najteži udarac zadala joj je Amerikanka kada je odbila da joj čestita na podijumu.

"Ne volim nekoga ko vara", rekla je medijima Lili King tada, uz nepristojne gestove ka Juliji, koja je završila uplakana sama na postolju pognute glave, dok joj je publika zviždala, prenosi "Super žena".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)

Ipak, u Tokio je stigla u mnogo boljem raspoloženju, a to dočarava i osmijehom koji je prisutan na njenom licu uz fotke pored bazena u kupaćem kostimu. Mnogi njeni fanovi su oduševljeni fotkama, jer Julija važi za jednu od najljepših i najzgodnijih sportistkinja svijeta. Tome svjedoče i činjenica da su joj pojedini mediji dali nadimak "ruska boginja u bikiniju".

Ostala je zabilježana i njena izjava kada joj je spomenuto da je među pravilima u Tokiju i zabrana intimnih odnosa u olimpijskom selu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93)

"Čekajte, rekli ste - zabrana intimnih odnosa? Ovaj... Kao i kada se radi o mnogim drugim sportistima, mislim da ću se zanimati nekim drugim stvarima na Igrama", rekla je Jefimova, prenio je "Telegraf.rs".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije