Realme C12 dobija novu verziju, u pripremi i Realme C20

N.N.

Originalna varijanta Realme C12 telefona, sa 3GB RAM-a i 32GG skladišnog prostora, objavljena je u avgustu prošle godine. Sada se ovom telefonu pridružuje model sa 4GB RAM-a i 64GB skladištem.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Još kada bi se neko pametan sjetio da pomjeri drugo polugodište od marta, dok se situacija sa koronom smiri, pa da djeca idu normalno u školu... I problem je što mnogi profesori i nastavnici zloupotrebljavaju situaciju povodom epidemije i ne dolaze na nastavu pod izgovorom "da se plaše da se ne zaraze" i zbog toga predaju "on line" od kuće. Ma katastrofa jedna.
Zato pomjerite drugo polugodište i neka škola ide normalno. Dosta je više gluposti.