Da li će ovo biti brzine punjenja Galaxy S24 serije?

Samsung je jedna od kompanija koja je u posljednje dvije-tri godine kritikovana zbog toga što nije poboljšala brzinu punjenja svojih pametnih telefona, a izgleda da te kritike ...

Šta je USB-C interfejs i koje su njegove prednosti?

USB-C interfejs je sada i zvanično standard u čitavoj industriji, ali šta je toliko posebno i dobro u vezi s tom tehnologijom, koju je Apple tek sada prihvatio?

Brisel drakonski kaznio "Tiktok"

BRISEL - Regulator EU kaznio je danas kinesku društvenu mrežu "Tiktok" sa 345 miliona evra zbog kršenja pravila o podacima o djeci, što je nova mjera evropskog bloka protiv ...

Predstavljen telefon Motorola Edge 40 Neo

Motorola je predstavila Edge 40 Pro u aprilu te Edge 40 u maju, a sada je stigao i novi član porodice pod nazivom Edge 40 Neo.

Ovako izgleda Samsung Galaxy S23 FE

Pojavili su se renderi koji dodatno potvrđuju izgled Samsung Galaxy S23 FE telefona.

Upoznajte Oukitel WP27

Najnoviji robusni pametni telefon koji dolazi iz ovog popularnog kineskog brenda je Oukitel WP27, a uz odličan odnos uloženog i dobivenog može se pohvaliti i boljim izgledom.

Huawei i Xiaomi sklopili saradnju

Huawei ima potpisane ugovore o licenciranju patenata i s drugim tehnološkim i mobilnim kompanijama, kao što su Oppo i Samsung, a sada je taj dogovor postignut i sa Xiaomijem.

Ovo su cijene za iPhone 15 u Evropi

Apple je u utorak predstavio svoju najnoviju iPhone 15 seriju telefona, a sada saznajemo cijene modela i na tržištima van SAD.

Francuzi obustavili prodaju iPhone 12 zbog previsoke radijacije

Apple mora prestati da prodaje svoj model iPhone 12 u Francuskoj zbog prekomjernog nivoa radijacije, rekao je francuski ministar za digitalnu ekonomiju listu Le Parisien u ...

Huawei vraća 5G tehnologiju u svoje telefone

Osim preklopnog Mate X5 modela, Huawei je predstavio i nadograđenu verziju Mate 60 Pro, nazvanu Mate 60 Pro+.

Potvrđeno: Evo šta će imati iPhone 15 Pro

Nekoliko sati nas dijeli od zvaničnog predstavljanja iPhone 15 serije, a čak i sada saznajeno neke detalje i potvrde karakteristika novih uređaja.

Ovo su dimenzije iPhone 15 Pro modela: Deblji, kraći i lakši

Očekuje se se da će prelazak sa nerđajućeg čelika na titanijum načiniti iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max znatno lakšim od njihovih prethodnika.

Nubia sprema flagship smartfon koji će imati kameru poput DSLR-a

ZTE je kineska kompanija koja stoji iza Nubia Z50S Pro i Axon 40 Ultra smartfona, a koji su skrenuli pažnju na sebe zbog svojih selfi kamera ispod ekrana.

Ovi kućni aparati vas špijuniraju

Rezultati koje je objavio sajt Which? pokazuju da kompanije prikupljaju mnogo više podataka nego što je potrebno da bi proizvod funkcionisao.

Ovo su očekivane cijene iPhone 15 serije

Sljedeća generacija iPhone uređaja, iPhone 15 serija, biće predstavljena za samo nekoliko dana na Apple događaju zakazanom za 12. septembar. Naravno, mnogi se pitaju kolika ...