Windows 11 dobija veliku nadogradnju (VIDEO)

Krajem septembra korisnicima Windowsa 11 stižu značajne nadogradnje ovog operativnog sistema.

Kako promijeniti okvir oko profilne slike u Steamu

Steam nam omogućava da promijenimo okvir oko profilne slike i tako učinimo svoj nalog lijepim i jedinstvenim. Okviri koje ovde postavljate se kupuju ili dobijaju kao nagrada za ...

Spotify planira besplatne probe audio - knjiga

Spotify planira da uvede besplatnu probnu verziju audio knjige za pretplatnike, izvJeštava "The Wall Street Journal". Pilot program će sadržati naslove nekih od najvećih ...

iPhone korisnicima je dostupan iOS 17: Evo koje novitete donosi

Baš kao što je to i najavio na predstavljanju iPhone 15 serije, Apple je juče na sve podržane iPhone uređaje isporučio najnoviju iOS 17 nadogradnju.

Mask: Društvena mreža X bi mogla da uvede pretplatu za sve korisnike

Vlasnik platforme X (Tviter) Ilon Mask najavio je da će svi korisnici možda morati da plaćaju za pristup ovoj društvenoj mreži.

Mask: Uvodimo pretplatu u borbi protiv botova

SAN FRANCISKO - Ilon Mask, američki tehnološki preduzetnik i vlasnik društvene platforme "Iks", ranije poznate kao "Tviter", izjavio je danas da je borba protiv botova ključni ...

MacOS Sonoma izlazi 26. septembra

Apple je objavio datum izlaska macOS-a 14, poznatijeg kao macOS Sonoma. Operativni sistem će biti dostupan javnosti 26. septembra.

TikTok prati najpopularnije pjesme na Bilbord top 50 listi

TikTok je u partnerstvu sa Bilbordom kako bi pokrenuo top 50 top lista koji prati najpopularnije pjesme na platformi. Na vrhu liste trenutno je Sexyy Red sa "SkeeYee", a zatim ...

Predstavljen Snapdragon 7s Gen 2 čipset

Jesen je vrijeme za premijere, i u tom duhu, Qualcomm je zvanično predstavio Snapdragon 7s Gen 2 čipset, proširujući porodicu srednje klase za još jedan SoC.

Svi browseri imaju ozbiljan bezbjednosni problem

Novu ranjivost imaju svi browseri, a maliciozni korisnici su već krenuli da je iskorišćavaju, pa ne budite lijenji, ažurirajte svoj omiljeni pregledač.

TikTok troši više od milijardu evra kako bi izbjegao zabranu u Evropi

Plan, koji TikTok naziva Project Clover, veoma je skup i veoma vidljiv pokušaj da se dokaže da platforma ne krši zakone EU.

Spotify dobija besplatne audio knjige

Čini se da Spotify istražuje nove puteve za proširenje svojeg sadržaja putem pilot programa koji pretplatnicima omogućuje pristup besplatnim audio knjigama.

Lara Croft stigla u Call of Duty

Lara Croft od sada je operativka u Call of Duty igri.

TikTok započinje migraciju podataka evropskih korisnika

TikTok data centar za podatke u Irskoj je napokon operativan.

Zbog ovoga WhatsApp može da vam blokira nalog

Ukoliko spadate među korisnike koji zloupotrebljavaju WhatsApp, Meta će vam zabraniti korišćenje usluge.