Intel obećava: Baterije laptopa trajaće devet sati

Intel je tokom sajma Consumer Electronics Show u januaru ove godine predstavio projekt Atena. Tada još nije bilo posve jasno o čemu se radi jer su u Intelu bili prilično ...

Instagram radi na novim pravilima za zabranu naloga

​Manje od nedjelju dana nakon zabrane Alex Jones-a i drugih ekstremista krajnje desnice, Instagram je otkrio da radi na novoj politici za uklanjanje naloga.

Jedan od osnivača poziva na gašenje Facebooka

Mark Hjus pomogao je Marku Zakerbergu da transformiše Facebook u veliku društvenu mrežu i prepoznat brend, a sada poziva na njegovo gašenje.

Kako zakazati slanje e-maila?

Iako su u Googleu najavili kako će opcija zakazivanja e-maila biti dostupna od aprila ove godine, mogućnost zakazivanja slanja e-pošte unaprijed u servisu za webmail Gmail tek ...

Šta učiniti ako vam hakuju profil na Instagramu

Svakome se može dogoditi da mu hakuju korisnički profil na Instagramu. Evo nekoliko korisnih savjeta ukoliko do toga dođe.

Razbijen jedan od najvećih svetskih darknet sajtova

BERLIN - Evropski i američki istražitelji razbili su jedan od najvećih svjetskih kriminalnih online prodajnih sajtova za drogu, alate za hakovanje i falsifikovanu robu u SAD ...

Facebook planira platni sistem zasnovan na kriptovaluti

Facebook planira platni sistem zasnovan na kriptovaluti koji bi mogao da pokrene za milijarde svojih korisnika širom svijeta, navodi "Volstrit žurnal", a prenosi AP.

SpaceX ponovo odložio dostavu hrane Svemirskoj stanici

Kompanija "SpaceX" odložila je dostavljanje hrane Međunarodnoj svemirskoj stanici (MS S) zbog ponovnog električnog kvara na letjelici kojom je trebalo da bude dostavljena.