Novi besplatni sadržaj YouTubea na devet programa

YouTube je predstavio devet novih originalnih programa koji će biti besplatni tokom ove godine u okviru nastojanja da privuče više pretplatnika.

Kako sakriti Facebook objave?

Ako vam treba mala pauza od znatiželjnih očiju drugih članova Facebooka, postoji nekoliko metoda kako možete da ih izbjegnete.

Putin potpisao zakon, formira se nacionalna internet mreža

Predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao je zakon za stvaranje nacionalne internet mreže, nazvane "Runet", koja će funkcionisati nezavisno od globlanog interneta.

Međunarodni dan pasvorda

Svijet danas obilježava Međunarodni dan pasvorda (password) ustanovljen sa idejom da ukaže na važnost pasvorda kao prve linije odbrane u digitalnom svijetu i da podigne ...

Facebook ima redizajniran Messenger, u pripremi i desktop aplikacija

Počela je Facebook-ova F8 konferencija za developere, a za početak popularna kompanija ima nekoliko zanimljivih vijesti koje se tiču Messenger servisa.

Facebook će do kraja vijeka imati pet milijardi mrtvih profila

Prema najnovijem istraživanju sa univerziteta Oxford, Facebook bi do kraja vijeka, uzmemo li u obzir dosadašnji rast društvene mreže, imati pohranjen vrlo važan dio ljudske ...

10 savjeta za SEO optimizaciju web stranica

Da li ima potrebe za još jednim uvodom u važnost SEO optimizacije? Da skratimo, jer ko još ima vremena za dugačke uvode, zato 3,4, sad:

Steam sada ima preko milijardu registrovanih korisnika

Dosta toga se promijenilo od kako je Steam prvi put pušten u rad 2003. godine. Servis je od onlajn prodavnice igara, koja je bila kontroverzna među PC gejmerima, postao vodeća ...