Stručnjaci upozoravaju da je ova žena najopasnija na internetu

Glumica Aleksis Bledel najopasnija je osoba na internetu, prema istraživanju kompanije za online bezbjednost "McAfee".

Dark mode i još ponešto: Ove promjene sitižu na Facebook

Facebook je ovih dana počeo da uvodi novi interfejs za svoju desktop verziju, koja korisnicima donosi mogućnost izbora klasičnog ili Dark mode režima prikaza.

Instagram testira opcije za lakše upravljanje nalozima

Oni koji često koriste Instagram nerijetko se nađu u situaciji da počnu da prate stotine, ako ne i hiljade drugih korisnika. Na kraju, korisnik zaboravi koga je sve pratio a ...

Kina u svjetskom vrhu po razvoju interneta

VUDŽEN - Kina je na drugom mjestu u svijetu po razvoju interneta, odmah iza Sjedinjenih Država, navodi se u izvještaju Svjetskog internet razvoja 2019. godine.

Ruski hakeri "maskirali" se u Irance i napali 20-tak zemalja?

LONDON - Ruski hakeri iskoristili su iransku operaciju sajber-špijunaže i napali vladine i industrijske organizacije u dvadesetak zemalja, tvrde zvaničnici SAD i VB.

Lozinke nisu budućnost zaštite naloga

Korisnici jednostavno odbijaju da se zaštite na pravi način lozinkama i one će morati da budu zamijenjene nečim novim i kompleksnijim.

"IT kompanije pomažu teroristima"

To što vodeće svjetske IT kompanije ne žele da sarađuju sa specijalnim službama u sferi borbe protiv terorizma u sajber-prostoru predstavlja veliki problem koji ide naruku ...

1.000 godina suspenzije zbog diskusije o Hong Kongu

Samo zato što su učestovali u diskusiji o protestima u Hong Kongu, pojedini članovi Blizzard foruma banovani su na period od nevjerovatnih 1.000 godina.