Kineski raketni sistem PVO FK-3 u Srbiji do kraja godine

N.N.

Prva baterija kineskog raketnog sistema PVO srednjeg dometa FK-3, konstruisanog po uzoru na ruski S-300, trebalo bi da bude isporučena Vojsci Srbije do kraja godine, saznaju "Novosti".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

Jos samo koja i raketa,bombica nuklearna i kurko sto ce smjeti iko prnuti vise na Srbiju...ima budemo strah i trepet na jebenom Zapadnom Balkanu....

pikaso

Drzte gace sad siptari ..a bogaami i ostali...nema vise Nato da dodje i ko razbojnici baca odozgo sta hoce i kad hoce...sad ako dodje nece se vrati vise nikad kuci...heheheheeh...mogu se vrate samo u delovima...sad cemo mi da bombardujemo...sipci ispusili ste ga sad vi.

Odgovor
toljagaragibova666

Jebo ti sebi mater GENOCIDNU! Mrs!!!