Na Manjači predstavljeni novi kapaciteti za obuku

Srna

SARAJEVO - Na Manjači je danas predstavljen dosadašnji razvoj Centra za borbenu obuku Oružanih snaga BiH, koji je ostvaren kroz partnerstvo i podršku Vlade Velike Britanije, saopšteno je danas iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Sta trazi NATO u BiH, BiH nije clanica NATO. To zvuci vise na terorizam od strane NATO, sta znaci, NATO "nacionalna teroristicka organizacija" a navodno bore se protiv terorizma.

ugrozeni

To je veliki doprinos za razvoj BiH, koji je ostvaren kroz partnerstvo i podršku Vlade Velike Britanije.
Velika Britanija je decenijama, po citavom svijetu na djelu. Rezultati su dobro poznati; iza sebe ostavljaju razorene, opljackane i unistene drzave do temelje, a posle svog zlocinackog djela predstavljaju se kao Andjeli cuvari mira i bezbjednosti gradjana, kojim pomazu da bjeze iz vlastite drzave a nazivaju ih izbjeglicama ili emigrantima. To sve rade uz pomoc domacih izdajnika drzave, kojim u svojoj drzavi obezbjedjuju miran i udoban zivot i njihove potomke. Opljackani narod ostaje na svom ognjistu, kao robovi okupatora.
Takva svoja zlocinacka djela nazivaju, "Borba za ljudska prava".
Narode, lati se kolca i pomlati sve one koji ti se laskaju i navode te na zlo, pljackaju tvoju drzavu i tvog potomstva.