Pogledajte kako su srpski gardisti marširali Crvenim trgom

N.N.

Sedamdeset pet gardista Vojske Srbije prodefilovalo je Crvenim trgom tokom Parade pobjede u Moskvi.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Partizani su bili pučisti, njih nije interesovala borba protiv fašizma. Ustaše su bili gori od fašista, a samo četnici su bili validna kraljeva vojska koja je štitila interes i suverenitet države.

Odgovor
goofy

Da, potpuno se slazem sa time sto si napisao ali moja tvrdnja je da je srpska vojska saradjivala sa FASISTIMA. Mihajlovic i cetnici su spremali odbranu od napada Crvene armije!

goofy

Od kuda SRPSKA vojska na paradi u cast pobijede nad fasizmom??? Ako se dobro sjecam Srbija je bila kvislinska!!! Ako tko moze i treba marsirati onda je to JNA jer samo ona ima taj excluzivitet i pravo...ovo sa srpskom vojskom je prekrajanje proslosti!

spasoje.krkanovski

Koga boli kurac. Muuuurs mamu vam zlocinacku jebem!