U FBiH počinje proizvodnja minobacača i pancira

N.N.

SARAJEVO - Na prostoru Federacije BiH uskoro bi mogla da se realizuju dva nova projekta iz područja namjenske industrije.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

llijatoijaqa

da je frljavi bošnjo imo ovo čudo tehnika, markale bi pale početkom gradžanskog sukoba u nekadašnjoj behi, ba

llijatoijaqa

ova karabituša je opasnija po posadu nego li za protivnika..
doduše krivonoge glavate bošnje su navikle mlatiti svoje 🐑 za nato intervencije i pretrčavati mahalu s kanisterom u rukama za potrebe CNN i kasnije se rastaliti s razrookim bošnjosnajperistom u JNA uniformi jer je neobrijana pakistanka debelo plaćala dirljive scene patnje glavatogbošnje, ba ツ dr Nele vas je provalio pred celim svetom

Odgovor
nikodim.bogalj

⬆ Jest vala djete ti jebem a prica se da je Jasenovac bio vazdusna banja za trofazne glodare u sta ni malo ne sumLJam. E pravi si Bosanac, vispren i lukav kao vidra, mudo moje oznojeno.