U Srbiju stižu četiri aviona "mig-29"

N.N.

Četiri aviona "mig-29" koje je Vojska Srbije dobila na poklon od Belorusije, biće isporučeni u narednih nekoliko nedelja, potvrđeno je Sputnjiku.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagallija007

ako samo jedan, ponavljam, samo jedan, ba, probije zvućnu barijeru nad kokošinjcem od 18,7‰ nekadašnje behe, ima da se svi ćepenjaci na ćetri vode uruše i zatrpaju našeg brnju bogalja i babu mu dok ga glodže sinu prvencu... fuuuj næbem vam se obrijane balinske preklapaće, ba

Odgovor
Spasoje Krkić

⬆Ilija probijem ti zvucni zid cundarom u supku najmladjeg mladunca sto ti je plisnava supruga okotila.🥒💦
Jebem ti grobove oba roditelja i kosti jebanog djeda Stavre koji hrabro i u inat u Jasenovcu popusi kurcine Petru Brzici i Žilu Frkoviću prije nego je ispustio psecu dusu na nozu majmune krastavi!🐵

Odgovor
toljagallija007

aj sad beži radimo,