Da li je lijek poznat duže od pola vijeka spas od korona virusa?

N.N.

Lijek poznat već pola vijeka daje novu nadu u borbi protiv korona virusa. Prema studiji koju su uradili francuski naučnici, lijek razvijen u borbi protiv malarije pomogao je u izliječenju kod 70 odsto oboljelih, a u kombinaciji sa antibioticima kod svih liječenih pacijenata.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Prema studiji koju su uradili francuski naučnici, lijek razvijen u borbi protiv malarije pomogao je u izliječenju kod 70 odsto oboljelih, a u kombinaciji sa antibioticima kod svih liječenih pacijenata.
Lijek je isproban na 36 pacijenata na kojim se pokazalo ozdravlje svih pacijenata u relativnom kratkom vremenu. Postavlja se cudno pitanje i sumnja, zasto se ne bi taj lijek dao i 37. pacijentu, da i on ozdravi? Da li se taj 37. pacijent zove Milosevic, Putin ili Husehin pa nije pozeljno da i oni ozdrave?
Vazno je da je americki predsjednik rekao i odobrijo koristenje lijeka u Americi i da su prenijeli američki mediji, inace nastavilo bi se nepotrebno zastrasivanje i unistavanje neduznog naroda.
Dakle, ako valja u Americi zasto ne bi valjao i u ostalom dijelu ove planete?

Miki.cc28

Američkim prevarama nema kraja. Nezampaćeni mizantropi!