Meteorolog: Priroda nam govori da smo pretjerali

N.N.

ZAGREB, BERLIN - Nakon što su opustošile zapad zemlje, poplave stigle na jug i istok Njemačke, mediji analiziraju jesu li se posljedice mogle spriječiti i koliko su na poplave uticale klimatske promjene.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

miluxdesign

Jesmo , jesmo , pretjerali smo ! Dugo vremena dozvoljavamo , da nas satanisti vode i o nasoj sudbini odlucuju !?!

Mile

Ovakve poplave su i ranije bile,ali se sada koriste za uvodjenje globalnih poreza za zastitu prirode.

piv77569

Nwvjerovatno je do koje granice ide ljudska sebicnost pa se, nakon svega, jos uvijek pitaju da li su pretjerali sa unistavanjem planete.
Da, gospodo, pretjerali ste sa konforom koji ste stvorili na racun planete i prirode, kao i na nesreci velikog broja neduznih ljudi.
Sada je doslo vrijeme da se plati ceh, a svakim danom ce biti sve gore i gore, jer znamo da se necete odreci svojih privilegija, pa i da se svi gleceri rastope.
Navijamo za priprodu protiv Vas kapitalista.