Zemlja će uskoro biti u ledenom zagrljaju

N.N.

Naučnik NASA upozorava da nas čeka najstrašnije smrzavanje u modernoj istoriji i da će Zemlja biti u ledenom zagrljaju, jer Sunce ulazi u jedan od svojih minimuma donoseći rekordno niske temperature.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

NASA sve zna. Ona putuje satelitima koji razvijaju brzinu 64.543 km/h, vidi planete udaljene po 12 i vise svjetlosnih godina, ona zna šta je ispod površine Marsa, ... jednostavno rečeno: PRAVE NAS BUDALAMA. Time Ameri žele da pokazu koliko su superiorni i mocni, a mi sitna raja treba da im se klanjamo, da ih obozavamo i da im se ni slucajno ne usprotivimo, jer cemo dobiti jos kog Milosrdnog anđela, mozda i malo goreg, ne onoga sa osiromašenim uranijumom, nego sa vrlo obogaćenim.