Banjalučani poštuju mjere, ulice puste

S.L.

BANJALUKA - Građani Banjaluke poštuju mjeru zabrane kretanja Republičkog štaba za vanredne situacije, čemu svjedoče fotografije koje je na ulicama najvećeg grada Srpske napravio naš fotoreporter.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blciity

Još da jednom padne konj na mene da se oklizne i sl. kao nekad za vrijeme rata na Manjači kad sam pravio sranja pa odveden ne bi od mene ostala ni košćura tako da ni po danu ne hodam a kamoli po noću. Selam svima.

Odgovor
bojan.blciity

Ma i četvrt konja da sklizne u mene gotov sam nema mi pomoći jer sad sam star ko kuran imam 83 godine a i bolestan od 100 bolesti.