Banjaluka prva u BiH u "In your pocket" zajednici

Anja Matarugić

BANJALUKA - Banjaluka je prvi grad u BiH koji je dobio međunarodno priznat turistički vodič "Banjaluka in your pocket" i time svoje mjesto ucrtao na bogatoj "In your pocket" turističkoj mapi, rečeno je juče na predstavljanju ovog vodiča.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Primitivizam+Korupcija

Jadnici turista ce vam doci kad hapsite i maltretirate turiste u sred sezona. Putuje seljaci jedni primitivni e na svijetu ne dira turiste niti trazi licni dokument bez ga. cisto politicko-policijsko izivljavanje i jete neke turiste haha. Stoko primitivna vi ste zaostali 500 godina za normalnim svijetom.